sâmbătă, 20 septembrie 2008

Samsung Bresson M8800 - camera foto cu telefon


Se pare ca Samsung incepe incet, incet, sa ia fata multor producatori de telefoane. Anul acesta propulsia a fost asigurata de terminalele de exceptie Omnia si INNOV8 (prezentate si de noi), insa s-ar parea ca Samsung nu se opreste aici cu lansarile exceptionale pe 2008. Astfel, in urma cu cateva zile niste informatii s-au scurs pe un site de telefoane despre un nou terminal, Bresson M8800, programat a fi lansat pana la sfarsitul anului.

Desi nu a fost confirmat oficial de catre cei de la Samsung, se pare ca acesta este o realitate, si va beneficia de o camera de 8 MP si touchscreen, avand un design compact si stilat. Ceea ce, zic eu, il face o camera foto cu functii de telefon mobil.

Nu ştim dacă platforma va fi Windows Mobile sau doar interfaţa SamsungTouchWiz, însă ceea ce cunoaşte este că nu vor lipsi de pe ecran aşa numitele “widgets” (remember hi5?) – acces rapid la informaţii meteo, CNN News, Google Search, Google Maps, etc. Şi viteza de navigare pe Internet va fi la înălţime, 7.2 Mbps prin HSDPA. Acelaşi site care a dezvăluit informaţiile precizează că Samsung Bresson îşi va face apariţia pe la mijlocul lunii octombrie, ceea ce înseamnă că în scurt timp vom afla mai multe detalii. Poza nu am avut, din pacate, insa asteptam ca Samsung sa iasa la lumina si sa ne ofere noi materiale pentru blog.

Articol Publicat de M!sul!K

Niciun comentariu: