luni, 1 septembrie 2008

Ogararu si Semedo, la Steaua




FC Steaua anunta public faptul ca i-a transferat pe jucatorii George Ogararu si Antonio Semedo, de la Ajax Amsterdam, respectiv CFR Cluj. Daca primul va fi imprumutat de gruparea olandeza doar pentru sezonul 2008-2009, Semedo a fost transferat definitiv de catre clubul nostru.

George Ogararu revine la Steaua dupa doi ani petrecuti la Ajax Amsterdam si va evolua, in premiera pentru el, in UEFA Champions League cu Steaua, echipa pentru care a bifat 34 de partide in Cupele Europene. George este un produs al Centrului de Copii si Juniori al Stelei, el debutand la echipa mare in 1998. In 2000 a fost imprumutat la CSM Resita si apoi la Otelul galati, revenind in Ghencea in 2002, pentru a castiga doua titluri, in 2005 si 2006. In 2006 a fost transferat la Ajax Amsterdam. A totalizat, de-a lungul carierei, 127 de meciuri si 4 goluri in Liga I. Va purta la Steaua tricoul cu numarul 2.

Antonio Semedo este un atacant portughez transferat de Steaua de la CFR Cluj, care a mai evoluat in trecut si pentru Estrella Amadora. Acesta a implinit 29 de ani pe 1 iunie si a contabilizat, pana in prezent, 35 de meciuri si 7 goluri in Liga 1. Varful lusitan va purta tricoul cu numarul 9, ramas liber dupa plecarea lui Valentin Badea la Panserraikos.

sursa: steauafc.ro

"Gata, s-a rezolvat, Semedo este al Stelei pentru o perioadă de patru ani. Va avea un salariu de 250.000 de euro pe sezon. Vreau să dribleze tot, să dea multe goluri, asta aştept eu de la el. La un moment dat era să renunţ la transfer, dar mi-a fost milă de jucător. Nu se va mai repeta ce s-a întâmplat cu Romeo Surdu, Semedo e un alt gen de jucător", a spus Becali

Niciun comentariu: