luni, 1 septembrie 2008

"Robert DeNiro" Arestat



Niciodata nu inceteaza sa ma uimeasca inventivitatea romanilor, pe de o parte, dar si prostia lor, pe de alta. Spre exemplu, am dat pe net peste o stire de-a dreptul hilara, caracteristica pentru poporul roman. Imi cer scuze, este putin mai veche, insa mi s-a parut prea tare pentru a o sari.
Uitati-va la tipul din poza. S-ar putea sa-l stiti. Da, exact, este Robert DeNiro, locuieste in Iasi, si este roman cu acte in regula. Conform postului ProTV, acest individ din Iasi (numele real nu este specificat) si-a facut o carte de identitate falsa cu numele celebrului actor Robert De Niro si a reusit sa pacaleasca angajatii unui magazin, care i-au aprobat un imprumut fara sa clipeasca.
Nimeni nu a bănuit nimic, până când au fost verificate 22 de documente de identitate false găsite în urma descinderilor făcute într-un apartament din Iaşi. Ofiţerii de la Crimă Organizată au reuşit să anihileze o reţea formată din opt persoane care au obţinut credite cu actele false, au cumpărat electronice şi le-au vândut apoi la jumătate de preţ. Profitul lor: 250.000 de lei.

Unul dintre ei se folosea de o carte de identitate pe care era trecut numele actorului Robert de Niro. Povestea lui apare pe larg şi în presa britanică. Atât el, cât şi partenerii de "afaceri" riscă până la 25 de ani de închisoare.

Acum, ma intreb, lasand la o parte ingeniozitatea oamenilor, care e demna de apreciat, cat de prost sa fii sa dai un imprumut unui timp pe care il cheama DeNiro, si nu De Niro, este fiu al lui Anthony si al Madonei (corect este Madonna), si locuieste chiar aici, in Iasi, pe strada Eternitate, nr.1, parcela 3? Pana la urma, revenim la o vorba celebra: Mare este gradina Domnului!!!

Mai jos aveti filmuletul postat pe siteul ProTv-ului. Enjoy!

Niciun comentariu: